Hírek, aktualitások

Koncert, Táncház, Nyitott Műhely Borsodgeszten

Az "Aranyaink" Közhasznú Egyesület tisztelettel meghívja Önöket a 2023.05.06-án Borsodgeszten tartandó koncert, táncház és nyitott műhely rendezvényükre. A meghívó pdf-ben letölthető.

Első helyezett lett a Petőfi Rádió slágerlistáján a LEADER programból megvalósuló „Ki Mit Tud?” felfedezettje!

Az SBS Hang-Színpad Np. Kft. LEADER támogatással megvalósított „Ki Mit Tud?” győztese, Oláh András első helyre került a Petőfi Rádió slágerlistáján.   https://youtu.be/l8dyKn0hkJw

Zárul a Helyi Fejlesztési Stratégia tervezése!

Tájékoztatjuk a közösségünket, hogy a 2023-2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának (HFS) tervezése hamarosan befejeződik. Ezért felhívjuk azok figyelmét akik még nem adták le/küldték meg javaslataikat tartalmazó, kitöltött kérdőívet, azt 2023.03.06-ig tehetik meg. A 2023.03.06. után beérkező kérdőíveket nem tudjuk figyelembe venni sem a HFS tervezésénél, sem a majdan beérkező támogatási kérelmek pontozásánál.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Harsányban. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Alsózsolcán. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Bogácson. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Dédestapolcsányban. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Bükkszentkereszten. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Nyékládházán. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Szomolyán. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Helyszínmódosítás a meghívó szerint! Meghívó Helyi Fejlesztési Stratégia tervező fórumra!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Parasznyán. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Folytatódik a HFS tervezése!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Tardon. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

HFS tervező fórum önkormányzatok számára!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 programozási időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Emődön. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztéseiről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Indul a LEADER 2023 – 2027 tervezési időszak előkészítése!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 tervezési időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Hernádnémetiben. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumokon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztésekről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Indul a LEADER 2023 – 2027 tervezési időszak előkészítése!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 tervezési időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Sajókeresztúron. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumokon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztésekről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Bükk-Térségi LEADER Egyesület Szakmai Fóruma - Sajókeresztúr, 2022.12.07.

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület tisztelettel meghívja Önöket Szakmai Fórumára. A meghívó pdf-ben letölthető.

Indul a LEADER 2023 – 2027 tervezési időszak előkészítése!

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület a 2023 – 2027 tervezési időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának közösség általi megalkotása érdekében fórumot tart Bükkábrányban. Kérjük, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a tervezői fórumokon és mondják el elképzeléseiket a következő időszak LEADER fejlesztésekről. A meghívó pdf-ben letölthető.

Bükk-Térségi LEADER Egyesület Szakmai Fóruma - Bükkaranyos, 2022.11.18.

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület tisztelettel meghívja Önöket Szakmai Fórumára. A meghívó pdf-ben letölthető.

Megjelent a “Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22 kódszámú) felhívás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22 kódszámú) felhívás. A támogatási kérelmek benyújtására 2022. május 4. napjától 2022. július 12. napjáig van lehetőség. A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 milliárd Ft. A felhívás dokumentumai elérhetőek az alábbi linken: https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-a-nem-mezgazdasgi-tevkenysgek-diverzifikcija-lovas-ltestmnyek-fejlesztse-cm-vp6-6411-22-kdszm-felhvs

A Föld Barátai-CEPA szlovákiai szervezet összefoglaló riportja Nagy Lajossal, a Bükk Térségi LEADER Egyesület elnökével

A Bükk-Térségi LEADER Egyesület munkája jó példa lett a szlovákiai önkormányzatok számára. A Föld Barátai-CEPA szlovákiai szervezet regionális energiatervezési programot hozott létre helyi önkormányzatok és régiók számára. Az előkészítő munkálatok során, riportot készítettek Nagy Lajossal, Bükkaranyos Község polgármesterével, a Bükk-Térségi LEADER Egyesület elnökével, az egyesület által már több mint 10 éve végzett, megújuló energia alapú fejlesztések témában, hogy az itt felhalmozott tudással és tapasztalatokkal segítsék a szlovákiai önkormányzatokat. A tapasztalatcserével eltöltött napról készült videós összefoglalót itt tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=8nWFDLPTWxQ

Hasznos linkek