Itt van:  / Eredményeink / Híreink, közleményeink / „Megújuló Energiaforrás Kihelyezett Tanszék” alakul a HACS központjában

„Megújuló Energiaforrás Kihelyezett Tanszék” alakul a HACS központjában

Az eddigi több éves szakmai együttműködés kiszélesítéseként a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, Mezőgazdasági-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar és Bükk-Térségi LEADER Egyesület az Egyesület 2013. január 24-i közgyűlése keretében, sajtónyilvánosság mellett megállapodást kötöttek „Megújuló Energiaforrás Kihelyezett Tanszék” létrehozására.

A Bükkaranyosra kihelyezett tanszék részt vesz a Debreceni Egyetem MSc szakos hallgatóinak graduális képzésében. A HACS vállalta, hogy a hallgatók részére betekintést enged a munkaszervezet munkájába, a tanulmányutakon szakmai vezetést ad, fogadja az Egyetem gyakornokait és diplomadolgozatukhoz segítséget nyújt. Ezen túl a felek gépészeti- és a megújuló energiaforrások hasznosítását érintő kutatás – fejlesztés terén is erősíteni kívánják együttműködésüket, a vidékfejlesztési közösség és az Egyetem számára is hasznos közös projektekkel, pályázatokon való közös részvétellel.

Kapcsolódó letöltések: A DE és a BTLE között megkötött megállapodás >>

Sajtómegjelenések:

Borsod Online (cikk) >>

MiNap Online (videó) >>

Minap Online (cikk) >>

Európa Rádió (riport) >>

A hír megjelenése további weboldalakon:

ÚMVP.eu >>

„hírek.ma” >>

„nyirhir.com” >>

„agrárkutatás.net” >>

Hajdú Online >>

Magyar Online >>

SZÓLJON HOZZÁ

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni ( kötelező )

*