Itt van:  / Híreink, közleményeink / “A múlt, jelen, és a jövő mesterségeinek fejlesztése” című intézkedésünk nyertes pályázóinak figyelmébe!

“A múlt, jelen, és a jövő mesterségeinek fejlesztése” című intézkedésünk nyertes pályázóinak figyelmébe!

“A múlt, jelen, és a jövő mesterségeinek fejlesztése” (VP6-19.2.1.-15-5-17) címmel kiírt helyi felhívásunk nyertes pályázói a támogatási kérelem 6. számú mellékletében vállalták, hogy a támogatással érintett termékeikkel/szolgáltatásaikkal vagy azok népszerűsítésével részt vesznek LEADER Tudomka programokon 2 vagy 3 alkalommal (a pályázó egyéni vállalásától függően). Felhívjuk a figyelmüket, hogy ezt a vállalást (akárcsak a többi nyilatkozatban tett vállalást!) a kifizetési kérelmek benyújtásánál szigorúan ellenőrizni fogja a Kormányhivatal!

A pályázati felhívás 13. számú melléklete (Jogkövetkezmények) szerint: Amennyiben a projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam alatt, vagy a projektmegvalósulás befejezését követő ellenőrzések során megállapítást nyer, hogy a Kedvezményezett a tartalmi értékelési szempontok során vállalt kötelezettségeinek nem tett eleget, akkor az adott értékelési szempont vonatkozásában szempontonként a jóváhagyott támogatási összeg 2%-ának megfelelő összeget intézkedésben való jogosulatlan részvétel jogcímén köteles visszafizetni.

Ezért kérjük az érintett pályázóinkat, hogy honlapunkon figyeljék a LEADER Tudomka rendezvényeket (lásd ezt a menüpontot) és jelenjenek meg rajtuk! Ezeket a részvételeket igazolni, dokumentálni szükséges olyan dátumozott fotókkal, amelyeken beazonosítható a támogatást igénylő, a rendezvény, valamint az a tény, hogy a támogatással érintett termékkel/szolgáltatással vagy azok népszerűsítésével jelentek meg.

SZÓLJON HOZZÁ

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni ( kötelező )

*