Itt van:  / Híreink, közleményeink / Ingyenes internetes platformon segíti az Agrárminisztérium a termelőket az értékesítésben

Ingyenes internetes platformon segíti az Agrárminisztérium a termelőket az értékesítésben

Tisztelt Termelők!

A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzet, a korlátozó illetve megelőző intézkedések miatt, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek, a piacok bezárása következtében a termelők részben vagy egészében elveszítették termékeik piacát.

A fenti negatív tendenciák megállítása és a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat bevonásával egy internetes platform elindításával kívánja segíteni hosszútávon az értékesítést. Az erre a célra kialakított felület a https://www.termeloikosar.hu oldalon már elérhető!

Ezen az oldalon, az eladni szándékozó termelők jelentkezését várják, akik így a vásárlókkal kapcsolatba tudnak kerülni és értékesíteni tudják termékeiket. A vásárlók térképen, illetve egy kifejezetten erre a célra kialakított tematikus felületen válogathatnak a termelők és a termékek között. A platform használata teljesen ingyenes és az igényekhez igazítva, folyamatosan fejlesztik. 

A szándék az, hogy a beszűkült piaci helyzetben a termelők értékesítési nehézségei csökkenjenek, a termelők növelhessék a vásárlóik körét, továbbá a kiskereskedelemben emelkedjen a helyi termékek aránya. 

SZÓLJON HOZZÁ

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni ( kötelező )

*